De gezichten van Hart voor HELLP

Wij zijn een online platform voor vrouwen die te maken krijgen met (Pre) eclampsie en/of het HELLP-syndroom.

foto oprichters

Elly Arts

Oprichter Hart voor HELLP

Elly is initiatiefneemster en oprichter van Hart voor HELLP. Zij heeft pre-eclampsie gehad waardoor haar dochter prematuur en dysmatuur is geboren. Elly zet zich dagelijks in voor vrouwen die (pre-) eclampsie en het HELLP-Syndroom hebben gehad.  Op de door haar opgerichte Facebook groep bleek dat er behoefte is aan begrip en (h)erkenning. Maar ook aan begrijpbare informatie. Ze is daarom samen met Jessica op het idee van Hart voor HELLP gekomen.

Jessica Coumou

Oprichter Hart voor HELLP

Jessica is initiatiefneemster en oprichter van Hart voor HELLP. Zij heeft pre-eclampsie en het HELLP-syndroom gehad waardoor haar dochter prematuur en dysmatuur is geboren. Naast haar drukke en veeleisende werk als docente en grafisch vormgever zet Jessica zich in voor vrouwen die (pre-) eclampsie en het HELLP-Syndroom hebben gehad. Samen met Elly heeft zij Hart voor HELLP vormgegeven en laten uitgroeien tot een online platform.

Michael

Michael van der Steen

Michael is initiatiefnemer en oprichter van Hart voor HELLP.
Zijn vrouw heeft pre-eclampsie
en het HELLP-syndroom gehad waardoor zijn dochter prematuur en dysmatuur is geboren. Naast zijn werk zet Michael zich in voor vrouwen die (pre-) eclampsie en het HELLP-Syndroom hebben gehad. Samen met Elly en Jessica werkt hij aan het uitbreiden van Hart voor HELLP als lotgenoten platform.

Helen

Helen Vuijk Noorland

Helen is moeder van 3 kinderen. Haar eerste twee zijn geboren met een gezonde zwangerschap.
Haar jongste zoon is prematuur geboren vanwege pre-eclampsie. Na de bevalling ontwikkelde zij het HELLP-syndroom. Naast haar werk als bewaarder zet zij zich in voor vrouwen die pre-eclampsie en het HELLP-syndroom hebben gehad omdat zij het belangrijk vindt dat er meer begrip en (h)erkenning komt.

Marjolijn

Marjolijn Paques

Marjolijn is moeder van 2 jongens. Zij heeft bij de eerste zwanger-schap het HELLP-syndroom gehad. Haar tweede zwangerschap verliep, onder strenge controle, ongecompliceerd. Het is voor
Marjolijn 4 jaar geleden dat zij HELLP heeft gehad. Met haar bijdrage aan Hart voor HELLP hoopt Marjolijn dat er meer begrip, erkenning en acceptatie ontstaat voor vrouwen die het HELLP-syndroom hebben doorgemaakt.

Over Hart voor HELLP

Hart voor HELLP is een online platform voor
iedereen die te maken heeft gekregen met
(de gevolgen van) pre-eclampsie en of het
HELLP-syndroom.

Contact